Calatorii dus intors  Saalfelden am Steinernen Meer Sighisoara direct la adresa

Firma de transport persoane Austria i-transport.ro are un portofoliu de oferte ce sunt în concordanţă cu aşteptările consumatorilor combinând expertiza cu servicii de calitate în ofertele personalizate pentru toate segmentele de public.

Curse de autocar si microbuz Romania – Germania si retur direct de la adresa la adresa. Plecare pe ruta Saalfelden am Steinernen Meer Sighisoara in fiecare: marti, miercuri, vineri si retur luni, marti si joi.

Transportul cu autocarul si microbuzul pe ruta Saalfelden am Steinernen Meer Sighisoara se desfăşoară în regim de linie continuă, cursele regulate fiind făcute cu autocare şi microbuze moderne, fiabile şi confortabile. În preţul biletului de călătorie este inclus şi bagajul clientului până în limita a 40 de kg depozitat în compartimentul special.

Cursele sunt efectuate cu 2 soferi profesionisti, cu MICROBUZE moderne, spatioase si confortabile din flota noastra proprie,  la cele mai inalte standarde de confort si siguranta, dotate cu sisteme de climatizare.

Pentru rezervari  Saalfelden am Steinernen Meer Sighisoara sunati la 0040723342224 sau faceti click pe butonul de mai jos

Rezerva acum

Treansport persoane austria