Termeni si Conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa fiti de acord in totalitate cu acesti “termeni si conditii”.

Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos.
Prin accesarea acestui site, utilizatorii consimt sa respecte urmatoarele conditii de utilizare fara restrictii sau alte pretentii. Acesti termeni si conditii pot fi revizuiti in orice moment prin actualizarea acestui material fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Orice revizuire trebuie respectata, de aceea aceasta pagina trebuie vizitata periodic pentru a afla termenii si conditiile obligatorii la acel moment. Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta implicit termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui serviciu. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment pe site-ul connectjob.ro
Connectjob nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat, indiferent care este motivul acestui fapt, pe o perioada nelimitata de timp.
Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri care sunt guvernate de politici de confidentialitate proprii si pot avea termeni si conditii diferite. Asupra continutului acestor site-uri Connectjob nu detine niciun control si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru ele.

Utilizarea site-ului

Accesul pe acest site se face gratuit, scopul principal al acestuia fiind de a informa utilizatorii cu privire la produsele si serviciile oferite de Employment Agency Business
Utilizatorii trebuie sa respecte urmatoarele obligatii:
• in cazul in care in anumite sectiuni ale site-ului este permis utilizatorului publicarea anumitor informatii, acestea nu trebuie sa aiba caracter de reclama, sa fie degradante, obscene sau sa contravina legislatiei in vigoare.
• utilizatorul este singurul raspunzator pentru materialele si informatiile postate;
• continutul site-ului reprezinta proprietatea exclusiva a Employment Agency Business  si nu va putea fi copiat, reprodus, distribuit integral sau partial fara acordul prealabil, scris al administratorului;
• nu este permisa modificarea sau degradarea materialelor si a informatiilor continute in acest site;
• orice incercare, de orice fel, de modificare a materialelor si a informatiilor continute in prezentul site, cu exceptia detinatorului lui legal, da dreptul Employment Agency Business sa se adreseze instantelor de judecata competente pentru sanctionarea unei astfel de fapte.

Limitarea Raspunderii

Employment Agency Business intretine acest site pentru a inlesni accesul public la informatii, privind activitatile sale, insa uneori pot interveni erori sau omisiuni.
Employment Agency Business nu ofera nicio garanţie privind acuratetea continutului de pe acest site. Nu exista nici o situatie (neglijenta este inclusa) in care Employment Agency Business sau vreo parte implicata in crearea, producerea sau punerea la dispozitie a website-ului sa fie raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, majore, minore sau penalizatoare care rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe acest site. In acelaşi timp, Employment Agency Business nu isi asuma nicio responsabilitate si nici nu este considerata raspunzatoare pentru orice daune produse sau virusi care pot infecta calculatorul sau alta proprietate a utilizatorului în urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a oricarui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video. Informatia oferita este exclusiv de natura generala; nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata.