Pentru informatii si rezervari:

Info: RO +40723342224  AT +436767228833

Email: office@i-transport.ro

https://m.facebook.com/transportaustria

Rezervare online
Documente

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate / pasaport;
– asigurare medicala;
– împuternicire şi cazier pentru însotitorul minorilor.

Bagaje

Geanta cu documente si geanta cu mancare poate fi luata in autocar ca bagaj de mana. Bagajele de mana (maxim 5 kg) trebuiesc depozitate in spatiile speciale din autocar,  nu pe sub scaune sau pe intervalul dintre ele.

Transportatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru/ sau in legatura cu transportul bagajelor de mana. Acesta revine in intregime calatorului in afara cazului in care deteriorarea este din vina transportatorului si poate fi dovedita de pasager.

Transportatorul nu este responsabila in cazul pierderii sau deteriorarii de bunuri ca: bani, aur, argint, bijuterii, lucrari de arta sau alte obiecte de valoare cum ar fi camerele foto, video, computere, etc., aflate in bagajul de mana al pasagerilor.

Responsabilitatea pentru furtul, pierderea sau deterioarea bagajelor transportate in cala de bagaje, altele decat bagajele de mana, revine Transportatorului sau companiei autorizate de catre aceasta sa efectueze transportul, numai in cazul in care acestea se produc din neglijenta intentionata a echipajului autocarului, care va trebui dovedita de reclamant, si numai in limita a 200 Euro, cu exceptia bunurilor mentionate la punctul anterior.

Pasagerii au obligatia sa depuna orice reclamatie referitoare la pierderea/furtul sau deteriorarea bagajelor, imediat dupa sosire. Orice reclamatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare. Reclamatiile se vor trimite pe office@i-transport.ro

Este recomandabil ca pasagerul sa detina o asigurare a bagajelor pentru astfel de cazuri.

In tariful biletului de adult sunt incluse 50 kg de bagaj si 30 kg pentru copil (1 sau 2 genti cu dimensiunile 70/40/20 cm), care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si un bagaj de mana de maxim 5 kg (poseta, rucsac), care se poate lua in interiorul autocarului. Nu se considera bagaj de cala (cele 50 kg) aparatura electronica, electrocasnica, biciclete, cauciucuri si obiecte voluminoase. Acestea sunt considerate colete si vor fi calculate dupa tarifele firmei, fiind necesara anuntarea anticipat pentru a se afla disponibilitatea spatiului de depozitare in autocar. Transportatorul isi rezerva dreptul de a refuza la transport aceste colete daca nu sunt ambalate corespunzator.

Este strict interzis ca bagaje, transportul de droguri, substante explozive sau toxice, arme, munitie, tuburi de oxigen sau gaz, butelii sau orice alte substante caustice periculoase, a operelor de arta de patrimoniu fara autorizatiile necesare, precum si alte obiecte si substante prin care se incalca legile in vigoare pe teritoriul Romaniei sau al altor state.

Toate bagajele trebuie sa fie etichetate astfel incat sa se vada clar cui apartine acel bagaj.

In cazul neachitarii de catre calator a contravalorii calatoriei sau a altor obligatii ce ii revin fata de Transportator sau compania autorizata de catre aceasta sa efectueze transportul, Transportatorul are dreptul sa retina total bunurile incredintate spre a fi transportate.